Werkwijze

Intake

Tijdens het eerste afspraak beginnen we met een intake consult. We bespreken uw hulpvraag. Tijdens het consult wordt er ook een uitgebreide anamnese van uw medische en/of cosmetische voorgeschiedenis opgesteld. Hierbij is het van belang dat uw medicatie, operaties die u heeft ondergaan en allergieën die u heeft, worden besproken. Uw wensen en verwachtingen komen in alle rust uitgebreid aan bod tijdens het consultgesprek. Hierbij ontvangt gedetailleerde informatie over de behandeling en alternatieven, over eventuele risico’s en complicaties. Na het consultgesprek heeft u alle informatie van belang ontvangen waarna u rustig kunt nadenken en in staat zal zijn om de juiste afwegingen te kunnen maken. Indien er echter toch nog onduidelijkheden of twijfels bestaan waarmee wij u kunnen helpen, kunt u altijd een kostenloos extra consult aanvragen.  Wij adviseren u de beslissing voor een behandeling pas dan te nemen, wanneer u overtuigd bent dat u voldoende uitgebreid bent voorgelicht en u het volledige vertrouwen in ons heeft.

Huidanalyse

Op basis van uw hulpvraag wordt de behandellocatie onderzocht. Uw huid wordt onder andere geanalyseerd op basis van uw huidtype en uw persoonlijke huidproblemen.

Behandelplan

Aan de hand van de huidanalyse wordt met u besproken welke behandeling wanneer wordt aangeboden. De behandelingen worden afgestemd op de persoonlijke wensen van de patiënt. De verwachtingen van de behandeling en de resultaten worden met u besproken.

Behandeling

Na de gratis analyse kunt u beslissen of u de gehele behandeling wilt volgen. Er kan ook gekozen worden voor het opvolgen van een deel van het behandelplan. Dit is geheel naar eigen wens. De behandeling kan direct na de intake plaatsvinden of er kan een afspraak gemaakt worden voor een andere dag.

Controles

The Skincare Clinic biedt kosteloze controles. De controles worden opgevolgd volgens uw persoonlijke behandelplan

Meer informatie