Behandelende arts

R.I.Z.I.V

1-79556-88-003

Drs. Niran Al-kassab is de behandelend arts, zij verzorgt alle behandelingen in The Skincare Clinic. Zij is opgeleid tot arts aan de Universiteit Leiden en behaalde haar diploma in 2009. Na het afronden van haar studie heeft zij een vervolgopleiding gedaan en is ze zich gaan specialiseren in de huisartsgeneeskunde vanuit haar interesse naar het uitgediepte arts-patiëntcontact.

Tijdens haar werk als huisarts merkte ze dat bij patiënten veel behoefte is aan huidtherapie en vervolgens een goede navolging. Bovendien is ze zich meer bewust geworden hoe het uiterlijk van mensen grote invloed kan hebben op de vele psychische en sociale aspecten van het leven. Mensen willen zich niet alleen gezond voelen maar willen ook tevreden zijn met hun uiterlijk. Veel mensen durven helaas niet met hun uiterlijk problemen naar de huisarts te gaan, zij besloot om daar een verandering in te brengen. Om haar patiënten beter te kunnen helpen heeft ze besloten om als huisarts esthetische verrichtingen te gaan doen. Zij heeft The Skincare Clinic opgericht waar ze uitsluitend medisch esthetische behandelingen uitoefent.

Drs. Niran Al-kassab neemt regelmatig deel aan nationale en internationale congressen, workshops en trainingen en ze blijft zich bijscholen in de nieuwste technieken om haar kennis up-to-date te houden.