Permanent ontharen  

Door middel van laserontharing reduceren wij ongewenste haargroei op elk gewenst gebied. Bij The Skincare Clinic laseren wij de ongewenste haargroei met de diode Laser. De Soprano zorgt ervoor dat het pigment wat zich bevindt in het haarzakje geabsorbeerd wordt. Het pigment zet dit om in warmte waardoor de haarwortel definitief onthaart wordt. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huid- en haarkleur, de haardikte en dichtheid. Het gemiddelde aantal behandelingen ligt tussen de 8 en 10 behandelingen. Dit is sterk afhankelijk van eerder genoemde factoren.

De diode laser oor ontharen heeft de volgende voordelen:

  • Kan het hele jaar door gebruikt worden, dus ook in de zomermaanden
  • Geschikt voor alle huidtypes (ook gebruinde en donkeren huid)
  • Geschikt voor alle haartypes
  • Geen hersteltijd
  • Weinig kans op verbrandingen

Carbon peeling

Huidverjonging met de  Nd Yag Laser, die al na 1 behandeling mooie resultaten laat zien.  Deze behandeling is geschikt voor het gezicht, hals/decolleté en handen. De carbon laser peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser werkt van binnenuit de huid, het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt.

Er wordt een laag carbonmengsel, welke verijkt is met vitaminen en mineralen, op de huid aangebracht. Na een inwerktijd van ca 10 minuten, wordt het carbonmengsel door middel van de ND-YAG laser met een speciale filter weer verwijderd.
De carbon laser peeling kuur is een effectieve methode voor het:

  • Het herstellen van een vette huid
  • Verhogen van collageenproductie
  • Verbeteren van de doorbloeding

Verwijderen van tatoeages

Tijdens de laserbehandeling wordt een lichtbundel op de tatoeage gericht. Het licht wordt geabsorbeerd door de inkt van de tatoeage, waardoor de inkt als het ware uiteen valt in kleine deeltjes. Het lichaam voert deze vervolgens af als afvalstoffen. De Nd YAG LASER is ideaal voor het verwijderen van donkere tatoeages en permanent make-up en is de beste laser om tatoeages op een verantwoorde wijze, zonder littekens blijvend te verwijderen. 

Hoeveel sessies en wat voor resultaat mag ik verwachten ?

Gemiddeld zijn 8 tot 12 sessies nodig, tussen twee sessies moet u gemiddeld 4 tot 8 weken wachten. Het aantal sessies zal afhangen van verschillende factoren zoals de kleur(en) van de inkt van uw tattoo en de reactie van uw huid op de behandeling. De leeftijd van uw tattoo en het soort pigment, er zijn zoveel factoren die een invloed gaan hebben op het aantal sessies die u nodig zal hebben.

Na de behandeling

Direct na de behandeling is er een witte waas zichtbaar (ook wel snoweffect genoemd). Daarnaast is de plek van de tatoeage meestal wat gezwollen en rood. Één tot enkele dagen na de behandeling kunnen korstjes en blaren ontstaan, maar na een aantal dagen zal de huid herstellen zonder littekenvorming. Tussen de behandelingen moet 4-8 weken zitten zodat het lichaam de tijd heeft de inktdeeltjes af te voeren. U kunt direct na de behandeling bijna al uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. De eerste 24 uur is het belangrijk de behandelde plek droog te houden. Daarnaast is het belangrijk om het behandelde gebied de eerste 4 weken niet bloot te stellen aan zonlicht of zonnebanklicht zodat je huid goed kan herstellen zonder dat er pigmentproblemen optreden.