Behandelende arts

Drs. Niran Amjad is de behandelend arts, zij verzorgt alle behandelingen in The Skincare Clinic. Zij is opgeleid tot arts aan de Universiteit Leiden en behaalde haar diploma in 2009. Na het afronden van haar studie heeft zij een vervolgopleiding gedaan en is ze zich gaan specialiseren in de huisartsgeneeskunde vanuit haar interesse naar het uitgediepte arts-patiëntcontact.

“Het is ontzettend leuk om te zien hoe je met kleine behandelingen een prachtig effect kunt bereiken  zodat je van buiten uitstraalt hoe je je van binnen voelt.”

Tijdens haar werk als huisarts merkte ze dat bij patiënten veel behoefte is aan huidtherapie en vervolgens een goede navolging. Bovendien is ze zich meer bewust geworden hoe het uiterlijk van mensen grote invloed kan hebben op de vele psychische en sociale aspecten van het leven. Mensen willen zich niet alleen gezond voelen, maar willen ook tevreden zijn met hun uiterlijk. Veel mensen durven helaas niet met hun uiterlijk problemen naar de huisarts te gaan, zij besloot om daar een verandering in te brengen. Om haar patiënten beter te kunnen helpen heeft ze besloten om als huisarts esthetische verrichtingen te gaan doen. Zij heeft The Skincare Clinic opgericht waar ze uitsluitend medisch esthetische behandelingen uitoefent. Natuurlijk mooi en met een frisse blik voor de dag komen, is wat Dr. Niran nastreeft tijdens de behandelingen. Hierbij wordt er  getracht om de natuurlijke schoonheid van de patiënt te accentueren. Zo kan elke persoon op iedere leeftijd er op zijn best uitzien. Iedere patiënt is voor haar een uitdaging.

Mensen blij maken en een goed gevoel geven, dat is wat drs. Niran graag wil bereiken. Haat hoogste doel is dat haar cliënten blij zijn met een natuurlijk resultaat.

Dr. Niran neemt regelmatig deel aan nationale en internationale congressen, workshops en trainingen  en ze blijft ze zich bijscholen in de nieuwste technieken om haar kennis up-to-date te houden.